Gastenboek

8 gedachten over “Gastenboek

 1. Beste lezers,

  Graag schrijven wij in dit gastenboek, want in deze prachtige, sfeervolle, schone en echt zeer complete, knusse en kindvriendelijke vakantiewoning, is het zeer goed toeven en daarom het aanbevelen zonder meer waard! Wij komen hier al verscheidene jaren, met heel veel plezier en genieten steeds opnieuw, van deze prachtige vakantiewoning, op een fantastische plek, bij de zeer gastvrije fam. Bierens!!!
  Wie rust, ontspanning, ruimte, schoonheid, vrijheid en vooral het ?landlevengevoel? zoekt, is hier absoluut op het juiste adres!!!! Je hoeft in principe nergens naar toe, want op deze prachtige monumentale plek is het meteen al genieten!!!! De vakantiewoning is doorgaans heerlijk koel, vanwege de hoge bomen die om het huis staan. Idealer kan het niet! Heerlijk!!!!!
  Kinderen hebben alle ruimte om heerlijk en veilig te kunnen spelen. Volop speelgoed in de schuur, (trekkers, glijbaan, kiepauto, emmertjes enz.). Er is een klein dierenweitje met schattige, lieve geitjes (Vlekje en Sophie). Lieve paarden (Bonita en Dientje) sieren het uitzicht vanuit het raam van de vakantiewoning. Meestal is het mogelijk om mee te helpen de dieren te verzorgen.
  Voor natuurliefhebbers heeft dit heerlijke eiland Tholen veel te bieden! Het strandje van de Oesterdam is vanuit de vakantiewoning lopend te bereiken en wanneer u bij eb, aan de rechterkant van het strand (aan de kant van het fietspad/dijk), (waar de keien liggen), een klein eindje het water in loopt, ontdekt u een prachtige onderwaterwereld!!! Gun uw ogen de tijd en ontdek paardenanemonen, grote zeeanemonen, zakpijpen in vele vormen en kleuren (groen, oranje), krabben, vechtend om een oester en nog veel meer??, gewoon geweldig!!!!! Geef uw ogen de kost!!!!
  Ook bij het wad, richting Stavenisse, is van alles te ontdekken, zoals zeekraal en lamsoor. Een wandeling over dit uitgestrekte wad is een belevenis op zich! Fantastisch!!!
  Maak een wandeling door de Scherpenissepolder.
  Of kilometers fietsen over het fietspad, direct langs het water van de Oosterschelde. In Gorishoek is het mogelijk, om via het fietsveer over te steken naar de andere kant, naar Yrseke. Heel leuk om te doen!
  Wie van muziek houdt, kan zich ?s zaterdags heerlijk vermaken in het schilderachtige stadje Tholen. De prachtige grote kerk is het bezoeken zeker waard en in het evenzo schitterend historisch stadhuis, wordt met de regelmaat , een klassiek concert gehouden. Genieten van een stukje historie en daarbij een heerlijk stukje muziek, echt super!!!
  Vergeet vooral niet een wandeling te maken door de vele sfeervolle straatjes van dit schilderachtige en vriendelijke stadje!
  Ook een bezoek aan de molen ?De Verwachting? en het bij behorende molenmuseum, is echt aan te bevelen.
  Evenzo is de prachtige en keurig onderhouden tuin van ?De Kruitenburg?(heel dicht bij), het bekijken zeker waard!!!! De vele (soorten) bloemen en vlinders zijn een lust voor het oog!!!!
  De ligging van deze vakantiewoning is zodanig, dat ook andere eilanden en doeleinden zeer gemakkelijk en snel te bereiken zijn.
  Kortom, deze prachtige en sfeervolle vakantiewoning i s gewoon ideaal!!!!!

  Barneveld, 25 augustus 2014
  Fam. A.J. Roggeveen

 2. Wij willen heel graag een stukje in het gastenboek van de Kettinghoeve schrijven. Wij komen al sinds 2005 op de Kettinghoeve. Meestal zelfs meerdere keren per jaar, zodat wij afgelopen zomer er voor de 17e keer waren en wij hebben nu al geboekt voor de mei- en zomervaktie van 2015. Zelfs onze dochter van nu 13 jaar geniet heel erg op de Kettinghoeve. Wij genieten van de landelijke omgeving met al zijn bedrijvigheid, de rust en de ruimte en natuurlijk de gastvrijheid van de eigenaren. Ook de paarden krijgen volop aandacht en natuurlijk niet te vergeten Vlekje, Sophi, Denzel, Tmmy en Droppie. Wij maken mooie fietstochten langs de Oosterschelde, ontdekken andere leuke plekjes in Zeeland en een dagje Noordzee is vanuit de Kettinghoeve prima te doen, je kunt er alle kanten op zoals Brabant in en richting België of Rotterdam. Het huisje is van alle gemakken voorzien, zelfs een vaatwasser ontbreekt niet en in het logband kun je heerlijk ontspannen. Kortom een echte aanrader en wij zullen van deze vakantiewoning nog zeker gebruik gaan maken in de toekomst 🙂 🙂
  November 2014, fam. Poel, Bellingwolde

 3. Beste fam. Bierens,

  Hartelijk dank voor de goede zorgen. Verblijf en voorzieningen super ok! Trap enige minpuntje, was 1 maal even opletten, maar nadat iedereen zijn hoofd gestoten had wisten we vlug hoe het moest. Zeker overweger om nog eens terug te komen.

 4. 2 zalige weken beleefd in Zeeland. Het was de tweede keer op de Kettinghoeve. Een veertiendaagse waar we van genoten hebben.

  7/8: aankomst en wandeling dijk.
  8/8: Verkenning Tholen en St-Maartensdijk.
  9/8: Yrseke boot toch en ijsje Poortvliet.
  10/8: Stoomtrien Goes-Borsele.
  11/8: Zierikzee, zomermarkt en boot tocht.
  12/8: Halsteren, geo-caching Brabantse wal.
  13/8: Middelburg, middelburg culina.
  14/8: Mosselen plukken en museum meestoof.
  15/8: mosseldagen Yrseke.
  16/8: Geo-caching: Brabantsewal en Tholen.
  17/8: Geo-caching, natuurreservaat Pluimpot en Bergen op Zoom.
  18/8: Poort van Vlaanderen, Terneuzen.
  19/8: Sint-Annaland, toeristische veiling.
  20/8: Middelburg, ambachtsmarkt en markt.
  21/8: Richting België.

  Wat we zeker niet mogen vergeten “super leuk” “trekker en paardrijden” op de boerderij.

  Het was een vakantie die zeker voor herhaling vatbaar was!

  Jimmy, Kathleen, Milan, Mirthe en hond Ona.
  Vlaams-Brabant, België

 5. Eine tolle Unterkunft, super nette Vermieter. Ein Grundstück traumhaft und für uns als Taucher wurde alles möglich gemacht. Es wurde extra Wasser gelegt zum Spülen, eine Aufhängung gebaut für unsere Anzüge, einfach nur klasse. Wann immer wir können sind wir in Kettinghoeve und genießen etwas Luxus.

 6. 20ste keer Kettinghoeve!!

  Ondanks het weer was het weer een geslaagde week!
  – een dagje Zierikzee
  – naar Tholen
  – naar de Noordzee (wat was het koud!!)
  – paardrijden
  – wandelen
  – enz. enz.

  Het was een top week!

  Allemaal bedankt voor alles en tot de volgende keer.

  Groetjes,
  Jan, Henriët & Marjolein Poel

 7. December 2015

  Met tussenpozen, we weten niet meer precies hoevaak, gebruikgemaakt van dit mooie verblijf! Nu eens in de decembermaand. Het was weer in alle opzichten fantastisch. Dank voor alle goede zorgen en de gastvrije ontvangst.
  En… het was zeker niet de laatste keer. De volgende vakantie is al gepland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *